Beställa tobak via internet

Jag började röka för snart 8 år sedan och har ingen lust att sluta röka än sålänge men med priserna som ständigt stiger så börjar man nästan ångra beslutet att börja röka.

Den såkallade folkhälsan som ska värnas med hjälp av punktskatter detta är den enda anledningen till att dem finns enligt skatteverket.

Sen så gnäller människor över kostnaden som rökare ådrar samhället, ledsen att behöver berätta det för er men vi betalar utan tvekan vad vi kostar några gånger om i ”punktskatter” så att vi har ett effektivt skattetryck på över 70% jämför med 50% för icke rökare.

Detta kan man tycka vad man vill om men jag själv har ingen lust att betala för tillväxtverkets Grand Hotel notor på dryga miljonen pga att jag valt att röka .

Men jag började ha seriösa funderingar över att sluta framtill jag hittade ett par hemsidor som hela tiden tar fram dem billigaste tobaksleverantörerna i hela EU som skickar cigaretter till Sverige och övriga EU.

För Billiga cigaretter
För Cigaretter Online
För att sluta röka besök då Elektrisk Cigarett där du kan hitta leverantörer för ecigaretter eller elektriska cigaretter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *