Sms lån gratis

I dagens Sverige så ser vi en markant ökning bland antalet låntagare som tar lån hos såkallade sms lån aktörer som förser konsumenten med en kredit på upp till 15 000 kr och med en avbetalningsperiod på mellan en och tre månader så blir det lätt för låntagaren att få betalnings svårigheter som gör att sms lånet skickas vidare till inkasso/kronofogden och leder till en betalningsanmärkning för låntagaren.

Ofta så är det inte själva lånebeloppet som låntagaren har svårt att betala tillbaka utan tvärtom så brukar dem ha pengarna för det men inte för avgiften som skiljer sig beroende på hur mycket pengar personen har lånat.

Ett lån på 5000 kr kan ha en avgift på mellan 800 och 1700 kr beroende på avbetalningsperiod som låntagaren har valt och därför har jag valt att koncentrera mig på Sms lån gratis som flera långivare har börjat erbjuda sina låntagare första gången de lånar pengar. Ett sms lån gratis innebär inte att du får pengar utan att du får låna helt utan avgifter så att om du lånar 5000 kr så betalar du tillbaka 5000 kr till långivaren.

Sms lån gratis har blivit allt fler och i dagens situation så erbjuder omkring 10-15 långivare ett första lån helt utan avgifter för låntagaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *